E2E Javni poziv za nezaposlene – plaćena obuka na radnom mestu za rad u kompaniji Adient Automotive u Loznici

Business Innovation Programs BIPS, raspisao je Javni poziv za nezaposlena lica zainteresovana za plaćene obuke na radnom mestu, u kompaniji Adient Automotive Loznica.

Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program obuke na radnom mestu za zanimanje Šivač navlaka za automobilska sedišta, koje je veoma traženo na tržištu rada. Svi polaznici koji uspešno završe obuku, dobiće sertifikat o završenoj obuci. Tokom teorijskog i praktičnog dela obuke u kompaniji praktikanti zasnivaju radni odnos u skladu sa Zakonom o radu R. Srbiji na osnovu kojeg ostvaruju sva prava i obaveze.

Na poziv mogu da se prijave prvenstveno mladi, nezaposleni, do 30 godina starosti, kao i nezaposlena lica iz kategorije teže zapošljivih grupa, bez obzira na starost.

Obuka na radnom mestu realizovaće se u kompaniji Adient Automotive u Loznici.

Očekivani period početka obuke prve grupe jeste u novembaru, dok je druga grupa planirana sredinom decembra 2022. godine.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate da nam se jave i popunjavanjem prijave iskažu svoje interesovanje za učešće u programu plaćenih obuka na radnom mestu.

Online prijavu možete izvršti popunjavanjem Google forme.

Rok za prijavu: Najkasnije do 15.12.2022. godine